Gelukkig, zelfs na een weekend vol Black Friday korting heb jij nog niet genoeg online deals geshopt. En dat is maar goed ook, want ook tijdens Cyber Monday vind je bij ons de meest exclusieve deals. Vandaag, tijdens Cyber Monday, vind je alleen online de beste Cyber Monday deals. Wacht niet te lang, de deals zijn maar 24 uur geldig!

Deze Cyber Monday deals kun je verwachten

Jaarlijks doen er ontzettend veel winkeliers mee met Black Friday, en vrijwel al deze webshops bieden ook Cyber Monday deals aan. Waar je tijdens Black Friday ontzettend veel mooie speelgoed- en elektronicadeals kan scoren, haken de (fashion-gerelateerde) webshops tijdens Cyber Monday ook in met scherpe deals. Zo scoor je bij Zalando veel online korting en biedt de Bijenkorf 24 uur lang mooie online aanbiedingen. Daarbij startte ook Bol.com in 2017 met een primeur door alle korting al een week eerder online te zetten, en haakte daarmee in op Blue Friday, de koopjesweek van Coolblue.

Beide kortingsdagen zijn tegenwoordig even hectisch. Black Friday is vooral een gekkenhuis in en rondom de fysieke winkels, vanwege de immense drukte. De chaos tijdens Cyber Monday is juist vooral online te vinden, en dan met name vanwege de beperkte houdbaarheid van de deals. Want wanneer je maar één dag hebt om al je deals te scoren, moet je immers scherp en snel zijn. Laten we je daar bij Black Friday Deal nou graag een handje bij helpen. We hebben voor jou alle Cyber Monday deals netjes op een rijtje, van de beste fashion aanbiedingen tot afgeprijsde computerspelletjes. En laten we natuurlijk alle witgoed deals en elektronicaproducten met korting niet vergeten.

Online korting

Veel mensen vragen zich af wat eigenlijk het nut is van nog een kortingsdag, nadat Black Friday net geweest is. Naast dat consumenten in de aanloop naar kerst een extra dag vol mooie deals natuurlijk wel zagen zitten, is de reden vooral te vinden in het feit dat er alleen online gewinkeld kan worden. In Amerika kwam dit vooral voort vanuit consumenten die de drukte in de fysieke winkels wilden mijden, en daarom liever online zochten naar exclusieve deals. En omdat Black Friday in Nederland geen nationale vrije dag is, is Cyber Monday voor alle koopjesjagers natuurlijk een geweldige uitkomst.

Cyber Monday winkels

De laatste jaren zien steeds meer online winkeliers het nut in van Cyber Monday. Dat is voordelig voor jou als consument, want dat betekent dat je eind november steeds meer producten shopt met flinke kortingen. Enkele voorbeelden van Cyber Monday webshops zijn bijvoorbeeld Happy Socks, Superdry, Forever21, Scotch&Soda en Lesara. Benieuwd naar welke webshops er nog meer Cyber Monday deals aanbieden? Bekijk dan snel het overzicht van deelnemende winkels!

Cyber Monday tips

  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat je geen enkele deal mist. Scheelt een hoop tijd.. En geld!
  • Ga iets later naar bed, en sla vanaf zondagavond 00:00 al je slag. Je slaapt waarschijnlijk nog beter, wanneer je weet dat die nieuwe wasmachine al jouw kant op komt.
  • Maak van tevoren een overzicht van jouw favoriete webshops en deals, zodat je tijdens Cyber Monday geen kostbare tijd verliest. Je wilt immers niet naast het net vissen, toch?