Over Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland, gelegen in de provincie Noord-Holland en aan het Ij, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel. De stad wordt op zijn Amsterdams ook wel Mokum genoemd. Met ruim 800.000 inwoners is Amsterdam naar inwoneraantal de grootste gemeente van Nederland.

In 2017 stond Amsterdam in de top 10 leukste steden in Nederland om te winkelen, boven winkelsteden Breda en Utrecht. We verwachten daarom dat Black Friday Amsterdam ook in 2019 weer veel potentie heeft.

Black Friday deals in Amsterdam

Black Friday wordt steeds populairder in Nederland, en dat betekent dat er ook steeds meer webshops uit Amsterdam meedoen. Speciaal voor Black Friday Amsterdam hebben wij de beste deals op een rijtje gezet. Zo mis je dus geen enkele aanbieding, sale of korting van jouw favoriete webwinkel uit Amsterdam.

Op deze pagina zie je enkele online retailers uit Amsterdam die meedoen met Black Friday. Natuurlijk zijn dit lang niet alle webshops waar je terecht kan voor exclusieve Black Friday deals. Staat jouw online shop er niet bij, ga dan snel naar het complete overzicht via de button hieronder.