Over Arnhem

Arnhem is een hanzestad en tevens hoofdstad van de Nederlandse provincie Gelderland. De stad staat vooral bekend om de Slag om Arnhem, en werd in de 18e eeuw ook wel het ‘Haagje van het Oosten’ genoemd. Dit omdat veel mensen uit Den Haag de stad verlieten, omdat zij liever in de natuur waren. Met ruim 150.000 inwoners bezet de stad plek 14 op de lijst van grootste gemeentes van Nederland.

Waar Amsterdam bekend staat om de 9 straatjes, kun je in Arnhem naar hartenlust shoppen in de 7 straatjes. We verwachten daarom dat Black Friday Arnhem ook in 2019 weer veel potentie heeft.

Black Friday deals in Arnhem

Black Friday wordt steeds populairder in Nederland, en dat betekent dat er ook steeds meer webshops uit Arnhem meedoen. Speciaal voor Black Friday Arnhem hebben wij de beste deals op een rijtje gezet. Zo mis je dus geen enkele aanbieding, sale of korting van jouw favoriete webwinkel uit Arnhem.

Op deze pagina zie je enkele online retailers uit Arnhem die meedoen met Black Friday. Natuurlijk zijn dit lang niet alle webshops waar je terecht kan voor exclusieve Black Friday deals. Staat jouw online shop er niet bij, ga dan snel naar het complete overzicht via de button hieronder.