Over Drachten

Drachten is een stad in de Nederlandse provincie Friesland, en de stad is tevens de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland. De stad Drachten wordt bewoond door circa 45.000 inwoners. Daarmee is Drachten qua inwonertal de tweede plaats in Friesland, na Leeuwarden.

Sinds de jaren 50 is Drachten omgebouwd tot grotere stad, waar ook steeds meer werkgelegenheid en winkels ontstonden. Voor een dagje winkelen kun je nu dus goed terecht in Drachten. Ook tijdens Black Friday heeft Drachten veel te bieden. Mis het dus niet.

Black Friday deals in Drachten

Black Friday wordt steeds populairder in Nederland, en dat betekent dat er ook steeds meer webshops uit Drachten meedoen. Speciaal voor Black Friday Drachten hebben wij de beste deals op een rijtje gezet. Zo mis je dus geen enkele aanbieding, sale of korting van jouw favoriete webwinkel uit Drachten.

Op deze pagina zie je enkele online retailers uit Drachten die meedoen met Black Friday. Natuurlijk zijn dit lang niet alle webshops waar je terecht kan voor exclusieve Black Friday deals. Staat jouw online shop er niet bij, ga dan snel naar het complete overzicht.