Over Eindhoven

Eindhoven is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, en wordt ook wel de ‘lichtstad’ genoemd. Deze naamt heeft de stad niet wegens de aanwezigheid van Philips, maar vanwege de luciferindustrie in de 19e eeuw. Met ruim 200.000 inwoners bezet de stad plek 5 op de lijst van grootste gemeentes van Nederland

De stad Eindhoven met twee overdekte winkelcentra veel te bieden, waarbij het ook nog eens elke zondag koopzondag is. We verwachten daarom dat Black Friday Eindhoven ook in 2019 weer veel potentie heeft.

Black Friday deals in Eindhoven

Black Friday wordt steeds populairder in Nederland, en dat betekent dat er ook steeds meer webshops uit Eindhoven meedoen. Speciaal voor Black Friday Eindhoven hebben wij de beste deals op een rijtje gezet. Zo mis je dus geen enkele aanbieding, sale of korting van jouw favoriete webwinkel uit Eindhoven.

Op deze pagina zie je enkele online retailers uit Eindhoven die meedoen met Black Friday. Natuurlijk zijn dit lang niet alle webshops waar je terecht kan voor exclusieve Black Friday deals. Staat jouw online shop er niet bij, ga dan snel naar het complete overzicht via de button hieronder.