Over Groningen

Groningen is een hoofdstad van de gelijknamige Nederlandse provincie Groningen. De stad is wat betreft de leeftijd van de inwoners de jongste stad van het land, door de vele studenten. Met ruim 200.000 inwoners bezet de stad de achtste plek op de lijst van grootste gemeentes van Nederland

In 2017 stond Groningen in de top 10 leukste steden in Nederland om te winkelen, boven winkelsteden Haarlem en Rotterdam. Daarmee heeft ook Black Friday in Groningen veel potentie in 2019.

Black Friday deals in Groningen

Black Friday wordt steeds populairder in Nederland, en dat betekent dat er ook steeds meer webshops uit Groningen meedoen. Speciaal voor Black Friday Groningen hebben wij de beste deals op een rijtje gezet. Zo mis je dus geen enkele aanbieding, sale of korting van jouw favoriete webwinkel uit Groningen.

Op deze pagina zie je enkele online retailers uit Groningen die meedoen met Black Friday. Natuurlijk zijn dit lang niet alle webshops waar je terecht kan voor exclusieve Black Friday deals. Staat jouw online shop er niet bij, ga dan snel naar het complete overzicht via de button hieronder.