Over Haarlem

Haarlem is een Nederlandse gemeente, en tevens de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad is een must voor shoppers, want de stad is al jaren dé winkelstad van Nederland. Ga als je in Haarlem bent  zeker even langs de ‘Gouden Straatjes’. Met ruim 150.000 inwoners bezet de stad plek 12 op de lijst van grootste gemeentes van Nederland

In 2017 stond Haarlem in de top 10 leukste steden in Nederland om te winkelen, net onder winkelsteden Amsterdam en Maastricht. Daarmee heeft ook Black Friday in Haarlem veel potentie in 2019.

Black Friday deals in Haarlem

Black Friday wordt steeds populairder in Nederland, en dat betekent dat er ook steeds meer webshops uit Haarlem meedoen. Speciaal voor Black Friday Haarlem hebben wij de beste deals op een rijtje gezet. Zo mis je dus geen enkele aanbieding, sale of korting van jouw favoriete webwinkel uit Haarlem.

Op deze pagina zie je enkele online retailers uit Haarlem die meedoen met Black Friday. Natuurlijk zijn dit lang niet alle webshops waar je terecht kan voor exclusieve Black Friday deals. Staat jouw online shop er niet bij, ga dan snel naar het complete overzicht via de button hieronder.