Over Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg. De bourgondische stad ligt aan de Maas, waar het zijn naam deels aan dankt. De stad ligt aan de grens, waardoor het onder Belgen en Duitsers ook een populaire winkelstad is. Met ruim 100.000 inwoners is de stad de grootste stad van de provincie, en bezet de stad plek 22 op de lijst van grootste gemeentes van Nederland.

In 2017 werd Maastricht verkozen tot de op de twee na leukste stad om te winkelen, net onder de winkelsteden Alkmaar en Den Bosch. Daarmee heeft ook Black Friday in Maastricht veel potentie in 2019.

Black Friday deals in Maastricht

Black Friday wordt steeds populairder in Nederland, en dat betekent dat er ook steeds meer webshops uit Maastricht meedoen. Speciaal voor Black Friday Maastricht hebben wij de beste deals op een rijtje gezet. Zo mis je dus geen enkele aanbieding, sale of korting van jouw favoriete webwinkel uit Maastricht.

Op deze pagina zie je enkele online retailers uit Maastricht die meedoen met Black Friday. Natuurlijk zijn dit lang niet alle webshops waar je terecht kan voor exclusieve Black Friday deals. Staat jouw online shop er niet bij, ga dan snel naar het complete overzicht via de button hieronder.