Over Nijmegen

Nijmegen is een stad in de Nederlandse provincie Gelderland, dichtbij de grens met Duitsland. Met ruim 175.000 inwoners is Nijmegen de grootste stad in de provincie en in Oost-Nederland en de tiende stad van heel Nederland. Nijmegen is net wat kleiner dan Den Haag, Rotterdam en Utrecht, maar is groter dan Eindhoven en Alkmaar.

Nijmegen is de ideale stad om te gaan winkelen. Met ruim 400 winkels, van boutiekjes tot grote shopketens, kan iedereen hier terecht. De meest populaire straten en pleinen om te winkelen in Nijmegen zijn de Broersstraat, de Ziekersstraat en Plein 1944. Ook tijdens Black Friday kun je hier shoppen met hoge kortingen. Black Friday Nijmegen heeft daarmee veel potentie in 2019.

Black Friday deals in Nijmegen

Black Friday wordt steeds populairder in Nederland, en dat betekent dat er ook steeds meer webshops uit Nijmegen meedoen. Speciaal voor Black Friday Nijmegen hebben wij de beste deals op een rijtje gezet. Zo mis je dus geen enkele aanbieding, sale of korting van jouw favoriete webwinkel uit Nijmegen.

Op deze pagina zie je enkele online retailers uit Nijmegen die meedoen met Black Friday. Natuurlijk zijn dit lang niet alle webshops waar je terecht kan voor exclusieve Black Friday deals. Staat jouw online shop er niet bij, ga dan snel naar het complete overzicht.