Over Rotterdam

Rotterdam is een stad in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, en staat ook wel bekend als de een ‘havenstad’. Dit vanwege het feit dat de stad met een lengte van 42 km, de grootste haven van Europa heeft. Met ruim 600.000 inwoners is de stad de op één na grootste stad van Nederland, net na Amsterdam.

In 2017 stond Rotterdam in de top 10 leukste steden in Nederland om te winkelen, net als populaire winkelsteden Maastricht en Den Bosch. Daarmee heeft ook Black Friday in Rotterdam veel potentie in 2019.

Black Friday deals in Rotterdam

Black Friday wordt steeds populairder in Nederland, en dat betekent dat er ook steeds meer webshops uit Rotterdam meedoen. Speciaal voor Black Friday Rotterdam hebben wij de beste deals op een rijtje gezet. Zo mis je dus geen enkele aanbieding, sale of korting van jouw favoriete webwinkel uit Rotterdam.

Op deze pagina zie je enkele online retailers uit Rotterdam die meedoen met Black Friday. Natuurlijk zijn dit lang niet alle webshops waar je terecht kan voor exclusieve Black Friday deals. Staat jouw online shop er niet bij, ga dan snel naar het complete overzicht via de button hieronder.