Over Utrecht

Utrecht is een stad in en tevens hoofdstad van de gelijknamige Nederlandse provincie Utrecht. De stad wordt ook wel de ‘Domstad’ genoemd, vanwege de Domtoren vlak bij het Janskerkhof. De Dom is het hoogste punt van Utrecht. Met ruim 300.000 inwoners bezet de stad plek 4 op de lijst van grootste gemeentes van Nederland

In 2017 stond Utrecht in de top 10 leukste steden in Nederland om te winkelen, net als populaire winkelsteden Groningen en Breda. Daarmee heeft ook Black Friday in Utrecht veel potentie in 2019.

Black Friday deals in Utrecht

Black Friday wordt steeds populairder in Nederland, en dat betekent dat er ook steeds meer webshops uit Utrecht meedoen. Speciaal voor Black Friday Utrecht hebben wij de beste deals op een rijtje gezet. Zo mis je dus geen enkele aanbieding, sale of korting van jouw favoriete webwinkel uit Utrecht.

Op deze pagina zie je enkele online retailers uit Utrecht die meedoen met Black Friday. Natuurlijk zijn dit lang niet alle webshops waar je terecht kan voor exclusieve Black Friday deals. Staat jouw online shop er niet bij, ga dan snel naar het complete overzicht via de button hieronder.